Înțelegerea parfumurilor celebrităților de top

Faceți o plimbare pe calea istoriei și veți găsi cazuri în care atât bărbații, cât și femelele au folosit diferite tipuri de extracte de plante pentru a conferi un miros special și plăcut corpului lor. Au folosit extracte de mosc (extras din cerbul mosc), lemn de santal și diferite tipuri de flori. Parfumurile pe care le folosim în zilele noastre conțin și extracte din aceste ierburi și flori care îi aduc frumusețea naturii. De fapt, aproape că nu există parfum care să nu conțină lemn de santal și mosc ca ingrediente principale.

Parfumurile pot fi destul de personale pentru cei care le primesc. Mulți vor avea deja parfumul lor preferat de zi cu zi, dar este absolut potrivit să iasă în afara acelei  parfum arabesc barbati cutii cu cadoul unui nou parfum pentru ocazii speciale sau pentru a se potrivi mai bine sezonului în schimbare!

Când faceți cumpărături sau alegeți parfumul perfect, este important să vă amintiți următoarele puncte cheie.

* Parfumurile nu au întotdeauna același miros pentru toată lumea din cauza chimiei diferitelor corpului.
* Parfumurile care sunt considerate cele mai potrivite pentru primăvară poartă de obicei notele de familie florale și citrice.
* Pentru iarna și anotimpurile umede, cele mai potrivite parfumuri sunt de obicei puțin mai grele, cuprinzând note lemnoase și exotice
* Când faceți cumpărături pentru seturi de cadouri, căutați-le pe cele care includ adesea un sortiment de loțiune de corp, gel de duș și o varietate de alte produse de înfrumusețare; – lucruri la care de obicei nu te-ai răsfăța și sunt de obicei vândute cu reducere.
* Amintiți-vă că alegerea „cel mai bun parfum” de purtat sau de a nu se purta se bazează exclusiv pe preferințele dumneavoastră personale.

Odată cu apariția parfumurilor celebrităților, iubitorii de parfum și-au creat din neatenție o piață de nișă pentru ei înșiși, bazată pe accesibilitate. Ceea ce a devenit cunoscut pe piața parfumurilor este prețul. Unele parfumuri de designer sunt de obicei foarte costisitoare, deoarece oamenii doresc să se identifice cu clasa mai mult decât cu conținut. Unii designeri sunt apa de toaleta, care este de obicei un brand de calitate slaba care contine intre 3% – 8% ulei parfumat. Indiferent de eticheta de nume de celebritate sau de designer, atâta timp cât este apă de t